Päivitetty 15.03.2022

Avoimet työpaikat

Findatan toiminta alkaa vaiheittain ja etsimme toistuvasti riveihimme osaavia tekijöitä. Tällä hetkellä haussa olevat paikat löydät alta.


Kehittämispäällikkö (määräaikainen)

Haemme kehittämispäällikköä vanhempainvapaaseen liittyvään määräaikaiseen sijaisuuteen 31.10.2022 saakka. Aloitus 17.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä mm.

  • koordinoit ja valmistelet itsenäisesti viranomaisen toimintaan ja hallintoon liittyviä kokonaisuuksia

  • vastaat yhteistyössä Findatan johtoryhmän kanssa lupa- ja aineistonkäsittelyprosessin sekä asiakkaiden palveluprosessin kehittämisestä uusia toimintoja ja asiakastarpeita vastaaviksi

  • kehität Findatan ylläpitämää tietoturvallista käyttöjärjestelmää työprosesseja tukevaksi ja käyttäjäystävälliseksi (lupakäsittelyn työkalut, aineistojen siirtolinjat, aineistojen käsittely ja asiakkaiden etäkäyttöympäristö)

  • edustat Findataa kotimaisessa ja kansainvälisessä sidosryhmätoiminnassa ja tilanteen mukaan myös vastaat Findatan osuudesta erilaisissa yhteishankkeissa.

Tehtävään kuuluu lisäksi asiantuntijatehtäviä, kuten lausuntojen ja raporttien valmistelua sekä työryhmätyötä.

Tarjoamme monipuolisen roolin kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävässä sotetietovarantopalvelussa, näköalapaikan rakentumassa olevaan terveysdatan hyödyntämisen ekosysteemiin, mukavat työkaverit ja mielekkään työn jossa pääset vaikuttamaan.

Mitä odotamme hakijalta?

Odotamme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (tutkijakoulutus on plussaa), kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, hyviä organisointitaitoja ja kykyä saada asioita aikaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja hyvää englannin kielen osaamista.

Eduksi luetaan kiinnostus ja perehtyneisyys datatalouden teemoihin, kokemus julkisen sektorin hallinnosta ja hankinnoista sekä kokemus kansainvälisestä (erityisesti EU) toiminnasta.

Tehtävä on laaja-alainen ja edellyttää sote-tietojen toisiokäyttöön liittyvän toimintaympäristön tuntemusta sekä ymmärrystä sähköisen asiakaspalvelun, datan käsittelyn ja tutkimuskäytön asettamista vaatimuksista digitaalisille ympäristöille ja niiden kehittämiselle.

Palkkaus

Määräaikainen virkasuhde sijoittuu THL:n palkkausjärjestelmän vaativuusluokkaan 4, jossa tehtäväkohtainen palkka on 4173,28 euroa. Lisäksi maksetaan suoriutumiseen perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa, joka on aluksi noin 12-15 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Lue lisää ja hae paikkaa

Voit hakea paikka Valtiolle.fi-palvelussa. Hakuaika päättyy 3.12.2021 klo 12.

Katso työpaikkailmoitus ja hae paikkaa tästä linkistä: https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=33-526-2021 (avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätiedot

Johanna Seppänen
Johtaja
029 524 6020
etunimi.sukunimi@findata.fi


 

Aineistopalveluiden erityisasiantuntija (määräaikainen)

Haemme erityisasiantuntijaa vanhempainvapaaseen liittyvään määräaikaiseen sijaisuuteen 21.9.2022 saakka. Aloitus 17.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä mm.

  • vastaat itsenäisesti asiakkaan koko palveluprosessista (neuvonta, lupakäsittely, sopimusasiat, aineiston kokoaminen ja yhdistely)
  • teet tiivistä yhteistyötä erilaisten sote-tiedon tuottajien kanssa
  • osallistut Findatan prosessien ja toimintojen suunnitteluun ja rakentamiseen.

Tehtävänkuvaa voidaan painottaa valitun henkilön erityisosaamisen ja toiveiden mukaan.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävässä, yhden luukun periaatteella toimivassa sote-tietovarantopalvelussa.

Mitä odotamme hakijalta?

Odotamme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta sosiaali- ja terveysalan rekisteriaineistoista. Lisäksi tarvitaan monipuolisia tietoteknisiä valmiuksia ja tilasto-ohjelmien hallintaa, sekä sujuvaa englannin ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Eduksi luetaan halu oppia uutta ja kehittyä tehtävien mukana.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöstä sekä ymmärrystä sote-tietojen toissijaiseen käyttöön, henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyvästä lainsäädännöstä.

Palkkaus

Virka sijoittuu THL:n palkkausjärjestelmän vaativuusluokkaan 5, jossa tehtäväkohtainen palkka on 3704,67 euroa. Lisäksi maksetaan suoriutumiseen perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa.

Lue lisää ja hae paikkaa

Voit hakea paikka Valtiolle.fi-palvelussa. Hakuaika päättyy 3.12.2021 klo 12.

Katso työpaikkailmoitus ja hae paikkaa tästä linkistä: https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=33-527-2021 (avautuu uuteen ikkunaan)